Войти

Military tech стане привабливою для інвестування в Україні у середній або у довгій перспективі

Military tech стане привабливою для інвестування в Україні у середній або у довгій перспективі

Прямі інвестиції — один із ключових драйверів у процесі відновлення України. Ця думка пролунала на Private Equity Morning Session — паралельному заході URC 2023, який організував бізнес-клуб CEO Club, запросивши провідних експертів з прямих інвестицій. Президент та засновник клубу Сергій Гайдайчук ексклюзивно для UBNow розповів про два важливих висновки цієї зустрічі.

Однією з найпривабливіших галузей для інвестування в Україну може стати саме military tech
Інвестори звикли асоціювати нашу країну зі всіма можливими галузями, окрім оборонного сектору. Але вони, як і ми, вже чудово розуміють, що питання безпеки ще довгий час буде нерозривно пов’язане з Україною. Це причина того, що сфера military tech стане вартою уваги для інвестування в Україні у середній або у довгій перспективі. Звісно, тут можуть бути перешкоди у вигляді забюрократизованості процесів та обмеженості інформації через державні таємниці у сфері безпеки. Проте розвиток цієї галузі — абсолютно новий фокус для нашої країни і він має шанси стрімкого розвитку, на який готові робити ставку інвестори.

Бізнес-спільноти — один із головних суб’єктів країни, якому довіряють наші потенційні інвестори
Сьогодні черга інвесторів в Україну не є надзвичайною довгою, що прямо пов’язано з їхніми побоюваннями щодо воєнних ризиків інвестування. Тому піднімати це питання вже зараз важливо так само, як і обговорювати його за прямою участю наших потенційних інвесторів. А враховуючи той факт, що уряд сьогодні зосереджений на інших ключових питаннях країни, то залучити до такого діалогу інвесторів здатен саме об’єднаний бізнес, який представляють бізнес-спільноти. Рівень порозуміння у такому випадку відбувається значно швидше та безпосередньо, і це позитивна тенденція, яка свідчить про високий рівень довіри до українських бізнес-об’єднань від тих, хто готовий інвестувати в нашу країну.

UBNow > Підписатися
Military tech стане привабливою для
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/54793-komandujuschij-suhoputnymi-vojskami-vsu-aleksandr.html