Войти

Про роль бізнес-спільнот у відновленні України

Про роль бізнес-спільнот у відновленні України

Бізнес-клуби все частіше виходять на арену як паралельні державі гравці. Бізнесмени нової формації долучаються до розвитку цілих галузей. Новий тренд, скажете ви. Можливо. Цікаво інше. Непомітно, але поступово цей тренд змінює наші уяви про нашу ж роль і наші можливості. Цим матеріалом UBNow починає свою розповідь про процеси, що відбуваються у бізнес-спільнотах. Ваш вибір - долучатися до них чи дивитись на воду, що тече повз вас.

Зустріч українських підприємців із Олександром Темерком - членом Консервативної партії та британцем українського походження - відбулася в столиці Альбіону. Її організував CEO Club London, що консолідує українських підприємців у Британії.

Говорили про подальшу підтримку України. Олександр Темерко запевнив, вона буде продовжуватися. За його словами, британське суспільство та уряд непохитні у цьому питанні. Він також поділився думкою, що Україна має всі шанси стати одним із головних драйверів для економіки Європи, яка зараз перебуває у економічній рецесії.

CEO Club Ukraine вже не вперше ініціює зустріч з британськими політиками та українськими підприємцями у Лондоні. Співпраця з британськими партнерами, досвідом та підтримкою яких може залучитися Український бізнес в перспективі, є цікавим рішенням.

«Українські інтереси багато в чому перетинаються з британськими, ми бачимо це тут, у Лондоні. Про це свідчить і довготривала підтримка від Британії, і відкритість британського бізнесу, який готовий співпрацювати з українськими компаніями. Ми розуміємо, що це вагомі інвестиційні можливості, які мають величезний потенціал для економічного розвитку України, а тому активно продовжуємо вести українсько-британський діалог, щоб його реалізувати» - прокоментував UBNow цю подію Сергій Гайдайчук, засновник і президент CEO Club Ukraine.

24 березня відбувалася зустріч за участі Бориса Джонсона та представників українського уряду. А кілька днів тому, вже в Києві, із секретарем РНБО, Олексієм Даніловим. Констатуємо – це вже діалог.

UBNow > Підписатися
Про роль бізнес-спільнот у відновленні
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/44275-rabota-po-istoscheniju-rossijan-na.html