Войти

Персона дня: Оксен Лісовий

Персона дня: Оксен Лісовий

На призначення нового міністра освіти і науки відреагували, чи не всі політики, освітяни і військові. Здебільшого – позитивно, якби не підозра у ймовірному плагіаті його дисертації. Її вже перевіряють. Сама ж система освіти потребує термінових реформ, аби не пасти задніх серед європейських країн.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Роман Грищук
Це людина рішуча, людина, яка не готова на компроміси і це в гарному сенсі цього слова.

▪️Телеведучий, шеф-кухар, Євген Клопотенко
Я його знаю вже 23 роки. Він дуже крута і порядна людина, і перший його коментар про те, що його багато звинувачували у підробці його дисертації, і те, що він сказав, що він віддав на перевірку, я вважаю, що саме таких дій очікують від багатьох міністрів.

▪️Голова правління ГО «Мережа захисту національних інтересів», Ганна Гопко
Внесок нашого нового міністра – це додатково посилить розуміння, що важливо не тільки завдати поразку ворогу, а й виграти в довгостроковій перспективі, глобальній конкуренції і трудій освіті – є визначальною.

▪️Народна депутатка України, фракція «Слуга народу», Юлія Гришина
Це людина, яка дійсно складає позитивне враження, оскільки ця людина має позитивні результати роботи, що стосується Малої академії наук. За ті роки, коли її очолював Оксен, вона перетворилася на зовсім іншу організацію.

▪️Мовознавець, народна депутатка України 7-го скликання, Ірина Фаріон
Пан Лісовий походить з виняткової родини й він є сином дуже відомого філософа, пана Василя Лісового, який в українському суспільстві, принаймні притомному, має дуже високу оцінку.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/37359-v-set-slili-jakoby-tajnyj.html