Войти

Снаряди зі збідненим ураном в Україні: за бронею окупантам – не сховатися

Снаряди зі збідненим ураном в Україні: за бронею окупантам – не сховатися.

Труха ексклюзивно з’ясовувала, які переваги матимуть військові ЗСУ після передачі Україні снарядів зі збідненним ураном та як зміниться ситуація на фронті? Далі дізнаєтесь думки американського військового з нуля, народних депутатів та ексголови служби зовнішньої розвідки.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», представник Президента в Конституційному Суді України, Федір Веніславський

Чи здадні такі види боєприпасів змінити ситуацію – я не думаю, що вони здатні радикально змінити сутуацію, але я думаю, що вони є більш ефективними засобами ураження ворожої броньованої техніки. Саме тому для нас цікаво, щоб ми їх отримали. Наскільки це загалом вплине на перебіг війни, я не думаю, що це суттєво вплине.

▪️Американський піхотинець, доброволець у лавах ЗСУ, Олександр Святов

Тут ніяких чудес очікувати не варто, якщо не будуть нормально підготовлені толкові екіпажі. Крута річ, але я більше б звернув увагу на те, як будуть готувати екіпажі: якщо візьмуть найтолковіші екіпажі, дадуть їм новітні, бульш-менш, порівняно з нашими танками танки, то я більше б дивився саме на ситему прицілювання і пошуку ніж на те, чим вони будуть стріляти.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Роман Костенко

Це просто снаряд, який має потужніші характеристики та більшу пробивану здатність. В масштабах цієї війни це може дати перевагу на якихось певних ділянках фронту під час локальних дій. Що стосується заяв Росії, то це чергова маніпуляція і спроба залякати світ, знову піднімати ставки і шантажувати ядерною зброєю.

▪️Голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.), генерал армії України, Микола Маломуж

Йде спекуляція щодо отримання цієї зброї, але вона використовувалась і радянським союзом, і росією, і США, і Британією, і деякими іншими країнами. Особливо у проведенні дуже потужних наступальних операцій, танкових битв і це дуже ефективна зброя. І росія, і всі ядерники сходяться у думці, що збіднений уран не є елементом ядерної зброї.

▪️Полковник запасу, військовий експерт, Роман Світан

Они прекрасно понимают, что противодействия снарядам с наконечниками с обедненным ураном – у россиян просто нет. Активная броня от них не защищает, толщина брони российских танков до 700 мм., а это как раз то расстояние, которое очень легко проходит сердечник с объединенным ураном.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/37091-pozhar-na-territorii-jaroslavskogo-motornogo.html