Войти

Історичний візит

Історичний візит.

Неочікуваний від’їзд Президента України до США викликав чималий резонанс серед українців та у політикумі. Труха з’ясовувала порядок денний глави держави у США і з якими новинами повернеться Володимир Зеленський після зустрічі з американським президентом та виступу у Конгресі.

▪️Народна депутатка України, заступниця голови фракції «Слуга народу», Євгенія Кравчук

Голос президента Володимира Зеленського, він дуже важливий і допоможе схилити шальки терезів на користь України. Безумовно, ключовим буде виступ у Конгресі, тому що у ці дні буде голосуватись пакет на 45 млрд. доларів військової та фінансової допомоги Україні.

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», Ярослав Железняк

Мало президентів країн взагалі колись за історію виступали перед конгресменами. І точно зараз це нам сильно допоможе, особливо враховуючи, що з січня буде нове часткове оновлення Сенату та Палати Представників.

▪️Народна депутатка України, фракція «Батьківщина», Альона Шкрум

Я думаю, що буде озвучено щось гучне із серії можливостей України. Умовно, що ми здатні отримати мир через два місяці, через місяць. Нам для цього треба один, два, три, чотири – ми готові. Плюс, мені б хотілося, щоб президент сказав: ми викидаємо росію з ООН разом з Вами.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», Олексій Гончаренко

Головна мета – це прийняття пакету допомоги від Конгресу. Якщо докладніше: то Конгрес повинен був прийняти пакет допомоги для України до 16 грудня. Цього не було зроблено. Тому саме зараз Зеленський летить у Вашингтон, щоб це рішення було прийнято.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Євгеній Брагар

Сполучені Штати Америки – це важливий і принциповий для нас партнер, який надає нам дуже багато допомоги, дуже багато зброї, без якого ми б навряд чи цю війну виграли, тому я вважаю, що саме цей візит дуже важливий і принциповий міжнародний жест. І очікуваний виступ у Конгресі – це важливий крок загалом в українській історії.

▪️Народна депутатка України, фракція «Європейська солідарність», Ірина Геращенко

Візит президента до США – це потужний сигнал України – росіянам, що Сполучені Штати Америки до перемоги будуть з Україною, будуть підтримувати і наші Збройні сили, і в першу чергу український народ.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/22717-zhenschiny-iz-kolonij-tozhe-smogut.html