Войти

Кадрові пертурбації

Кадрові пертурбації

Труха з’ясовувала, чому січень став справжнім місяцем відставок?! Країну сколихнули корупційні викриття, а як наслідок реакція Президента. Спеціально для Трухи народні депутати України з усіх фракцій дають свої пояснення і прогнози.

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», Ярослав Железняк

Наші міжнародні партнери, м'яко кажучи, натякали, що цих людей не повинно бути – особливо в тематиці відбудови. Кого можна прогнозувати: замість Кирила Тимошенка буде Дмитро Кулеба, замість Симоненка буде скоріше за все Вербицький. До Галущенка також є запитання у міжнародних партнерів по закупівлі, як і до Ростислава Шурми, який відповідає за енергетику президента. Галущенко піде вже навіть є декілька кандидатур на його місце.

▪️Народний депутат України, заступник голови фракції «Батьківщина», Сергій Соболєв

На жаль, у нас є «білі» і так звані «чорні» відставки. Є відставки, коли особи вже предстали перед судом, як це є із особою заступника міністра, а є особи які тихенько пішли, ще й пробують показувати, що це не їх вина, що вони не виконали всі завдання на своїх місцях, а тепер готові чекати ледь не підвищення. Найгірше, що мені і всій делегації в ПАРЄ доводиться давати відповіді на дуже важкі запитання, що відбувається з корупцією в Україні?!

▪️Народна депутатка України, фракція «Голос», Інна Совсун

Давайте визнаємо - корупція є нормою для української політики, а не вийнятком. Тут цікаве питання, чому саме зараз це стало настільки важливим?! Тут є два фактори, які співпали: з одного боку це призначений керівник САП, з іншого боку – вплив західних партнерів. Нам потрібно уникнути ситуації, коли західні партнери будуть відмовлятися фінансувати, чи підтримувати Україну. Я знаю кілька кандидатур, які обговорюються на посаду міністра енергетики

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», Олексій Гончаренко

Зеленський реагує на настрої в суспільстві. Зверніть увагу, що це відбувається тільки тоді, коли накопичується певна критична маса. Був скандал по Резніченко: фітнес-тренерка, мільярди… зробили вигляд, що нічого не відбувається. Також є вірогідність, що Шуляк знімуть з голови партії «Слуга народу». Деякі «слуги» і деякі працівники ОП дуже цього хочуть. Він це розглядає, як шанс випустити пару і показати свою рішучість і боротьбою з проблемами які є.

▪️Народна депутатка України, фракція «Слуга народу», Юлія Гришина

Володимир Зеленський завжди демонстрував здатність діяти рішуче у надзвичайній ситуації. Навряд чи це пов’язано із Новим роком – ну хіба що історія із заступником генпрокурора, яка збурила і суспільство, і Президента. Радше можна пов’язати з тим, що ми наближаємося до вирішальних моментів війни, і нам потрібна чистка кадрів не лише від колаборантів, а й від корупціонерів, або просто неефективних в даній ситуації людей.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», виборчий округ №170 (Харків), Андрій Одарченко

Перший «рівень» відповідальності вже настав – це звільнення. Якими будуть наступні «рівні» – невдовзі побачимо. Я більше скажу, якщо хтось із не чистих на руку представників влади думає, що ніхто не знає про їхні брудні справи – вони помиляються. Незабаром ми з командою презентуємо програму комплексного захисту харків’ян, в якій підтримка людей та нульова терпимість до будь-яких протиправних дій щодо інтересів населення стануть ключовими пунктами.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/27922-ukraina-poluchit-okolo-100-leopardov.html