Войти

Україна опинилася на межі демографічної кризи та економічного занепаду – нардеп 

Україна опинилася на межі демографічної кризи та економічного занепаду – нардеп 
 
Україна потребує перезавантаження влади, адже країні загрожує серйозна демографічна криза і, як наслідок, економічний занепад. Про це заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Олексій Кучеренко.
 
За його словами, відтік населення України став великою проблемою, і у найближчій перспективі можна прогнозувати, що він виявиться невідновлювальним, вважає парламентарій.
"Це будуть досить серйозні зміни щодо чисельності та структури (відтоку населення) відповідно", - вважає він. Кучеренко переконаний, що на Україну чекає серйозне падіння демографічних показників, а отже, економіка країни опиниться під сильним ударом.
 
Нардеп наголошує: щоб уникнути критичних прогнозів, влада України має усвідомлено підійти до цієї проблематики.
"Очевидна серйозна зміна демографії падіння населення… Ця команда вся розмовляє виключно мовою “відосиків”, гасел, ні на чому не базованих. Бо все базується на одному: народ має коротку пам'ять, люди не пам'ятають навіть, що вони рік-два тому їм говорили, як їх обманювали", - додав він. На думку Кучеренка, Україна потребує "адекватного уряду, який точно не буде філією Офісу президента".
 
"Має відбутися якесь перезавантаження влади, бо й Верховна Рада має виконувати свою місію. А цей склад Верховної Ради не здатний виконати жодної місії. Сама конструкція управління абсолютно неефективна, не конституційна, не логічна – все тримається на Збройних силах", - підсумував він.

https://apostrophe.ua/ua/news/politics/government/2023-09-22/ukraina-okazalas-na-grani-demograficheskogo-krizisa-i-ekonomicheskogo-upadka--nardep/305260

Україна Online | Підписатись
Україна опинилася на межі демографічної
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/69273-arhivni-kadri-vidpochinku-putina-ta.html