Войти

Народний депутат Олексій Кучеренко поділився інсайдом про майбутній аудит «Нафтогаз України»:

Народний депутат Олексій Кучеренко поділився інсайдом про майбутній аудит «Нафтогаз України»:

Я спілкувався з паном Чернишовим, ми мали достатньо довгу плідну бесіду. На додаток, можу відкрити таємницю — ми домовились, що на цьому тижні він нанесе офіційний візит в Комітет ВР з енергетики й ЖКП, де депутати матимуть можливість ставити йому питання, отримувати відповіді. Це буде така офіційна зустріч.

👉 Пан Олексій висловив мені однозначно свою підтримку нашої поради стосовно проведення аудиту.

❗️ Я переконаний, що аудит «до чернишовського періоду» в першу чергу потрібен саме йому. І новій наглядові раді, яка дві години тому сформована. Їм треба «відрізатися», зрозуміти, в якому стані вони отримали компанію, що було до цього. І те що не робився повноцінний аудит у 2019 році, і не аналізувався стан «Нафтогазу» при зміні влади й керівництва компанії.

❗️ Я вважаю, що це мало катастрофічні наслідки для нашого енергетичного сектору, для газового — в першу чергу, для НАК «Нафтогаз» і для видобутку, для всіх інших провалених програм. Я точно не оцінюю керівництво «Нафтогазу» останніх років як професійно-прогресивне. Абсолютно!

👉 Щодо Чернишова. Розумію, що у нього контакт зараз якийсь кращий на рівні депутатів, скажімо, комітету. Він, по-перше, трішки доросліший цих хлопців-«реформаторів» НАКу. Я не старий, в мене діти, хлопці. Я нормально спілкуюся з молодими, якщо вони адекватні. А з екскерівниками НАКу відбулося ментальне тектонічно-вікове й цинічне несприйняття. Вони ж оголосили всіх «старими обличчями» і що вони єдині знають, що робити….

❗️ Це була трагедія, що відбувалася на моїх очах з 2014-2015 рр. Згадайте - гарячі дискусії, все інше. А потім ці дискусії перервалися, бо, я так розумію, хлопці відчули дуже потужну зовнішню підтримку.

🇺🇦 Украина Сейчас
Народний депутат Олексій Кучеренко поділився
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/28924-ukrainskogo-diplomata-vyzvali-v-mid.html