Войти

Владимир Зеленский принял участие в заседании высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности, которое состоялось на полях Генеральной Ассамблеи ООН:

Владимир Зеленский принял участие в заседании высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности, которое состоялось на полях Генеральной Ассамблеи ООН:

«Кожна людина у світі має бути позбавлена голоду й навіть його загрози. А будь-яка держава, яка провокує голод, пробує поставити захист народів від голоду в залежність від усмішки фортуни чи милості якогось диктатора, має отримувати від світу найжорсткішу реакцію.

Наголосив на цьому під час засідання високого рівня з питань продовольчої безпеки, яке відбувається на полях Генасамблеї ООН.

Росія хоче зробити захист від голоду не правом, а привілеєм, їжу – не невідʼємним правом, а тим, що потрібно випрошувати. Ми цього категорично не сприймаємо. Ми проти цього послідовно боремось. І закликаємо бути солідарними з нами у притягненні Росії до відповідальності. Бути солідарними з нами в тому, щоб гарантувати право будь-якої людини й будь-якої країни на захист від голоду – право на їжу», - заявил Президент.

🇺🇦 Украина Сейчас
Владимир Зеленский принял участие в заседании высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности, которое состоялось на полях Генеральной Ассамблеи ООН: Владимир Зеленский принял участие в заседании высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности, которое состоялось на полях Генеральной Ассамблеи ООН: Владимир Зеленский принял участие в заседании высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности, которое состоялось на полях Генеральной Ассамблеи ООН:
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/7939-okkupanty-nochju-obstreljali-mnogoetazhnye-zhilye.html