Войти

Персона дня: Рустем Умєров

Персона дня: Рустем Умєров

Про призначення нинішнього Голови Фонду державного майна на посаду міністра оборони все активніше говорять публічно та в кулуарах. Джерела Труха⚡️Україна в Офісі Президента повідомляють, що відставка міністра оборони Олексія Резнікова, дійсно, на порядку денному. Строків голосування у парламенті з цього питання не називають. Втім, вже відома найбільш ймовірна кандидатура. Ми зібрали характеристику Рустема Умєрова.

▪️Народна депутатка України, фракція «Слуга народу», Євгенія Кравчук

Рустем дуже стресостійкий – це дуже важливо. Нагадаю також, що він був членом переговорної групи на початку повномасштабного вторгнення. Він вміє тверезо мислити. Понад це, він дуже патріотична, ціннісна людина.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська Солідарність», Ахтем Чийгоз

У 2022 році він, мабуть, один з небагатьох тих, хто почав використовувати міжнародні звʼязки для того, щоб займатись зброєю для України. Це завжди було не публічно. Я впевнений в його професійних якостях і його чесності та порядності.

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», Ярослав Железняк

Рустем в рази був більш підготовлений до цієї посади, ніж той самий пан Резніков. Він один із найсильніших перемовників в нашій країні. Рустем, як господарник, чудовий. Подивіться на Фонд держмайна і на відсутність корупційних скандалів.

▪️Головний редактор «Цензор.НЕТ», Юрій Бутусов

Ніякого стосунку до Міністерства оборони, армії, військових питань він – не мав в своєму житті. Тому, що він може зробити? Сподіваюсь, що він буде хоча б вивчати питання за яке він візьметься відповідати. Чи зможе він зробити якісь корисні речі – велике питання.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Святослав Юраш

Я маю до нього щиру повагу за його відкритість, готовність взаємодіяти, працювати для України. За те, що він своїм життям показує приклад як кримський татарин може бути успішним в Україні. Я дуже радий, що його перспектива тільки розростається.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/65332-okupanti-znovu-vlashtuvali-tsirk-i.html