Войти

Прокляте місце: чому Агентство з розшуку та менеджменту активів називають «чорною дірою»?

Прокляте місце: чому Агентство з розшуку та менеджменту активів називають «чорною дірою»?

Труха
зʼясовувала як керівницею структури, яка має опікуватися поверненням російських активів і поповненням Бюджету від їхнього продажу, могла стати людина до якої, серед іншого, є запитання щодо відсутності досвіду, підозра у політичних звʼязках і співпраці з рф?! Дізнавалися також, чому на це не звернула увагу конкурсна комісія і яке майбутнє чекає на Олену Думу вже найближчими місяцями?

▪️Народна депутатка України, фракція «Слуга народу», Галина Янченко

У пані Олени Думи є, буквально, два-три місяці для того, щоб підтвердити все те не хороше, що про неї пишуть у соцмережах, або довести що можна щось змінити. Для цього вона має зробити три речі: провести аудит всіх російських активів переданих в АРМА, провести прозорий конкурс на управління цих активів, провести перевірку всіх угод з управління всіх росактивів, які були підписані раніше.

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», Ярослав Железняк

АРМА, реально, прокляте місце. Кожен керівник отримує підозру НАБУ. Я Вас запевняю, що і це керівництво не буде виключенням. Найкращий варіант ліквідувати цю структуру в якій порядних людей дуже важко знайти на всіх рівнях. Є ще один варіант: якщо не ліквідувати, то забрати у них, бодай, найбільш корупційні повноваження – це управління і продаж активами.

▪️Народний депутат України, фракція «Батьківщина», Олексій Кучеренко

Те, що в АРМА ніхто собі лаври не здобуде і там буде черговий скандал – у мене сумнівів немає. Ця АРМА працює сама по собі за абсолютно непрозорими і корупційними схемами. Кого привели в результаті цього так званого конкурсу, треба досліджувати. Втім, цей випадок яскраве свідчення того, що жоден конкурс не є запобіжником корупції.

▪️Народна депутатка України, фракція «Слуга народу», Олена Мошенець

Наступного тижня у нашому Комітеті з питань антикорупційної політики планується зустріч з новообраною Головою АРМА, де ми зможемо поспілкуватись та озвучити свої очікування та більше того, спромогтися отримати відповіді від АРМА на питання, які залишались без відповідей тривалий час. Також є сподівання за нової очільниці побачити вперше звіт зовнішнього аудиту діяльності АРМА, який би мав проводитись щорічно.

Головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ», член комісії з відбору голови АРМА, Юрій Бутусов

Я не голосував за кандидатуру пані Олени Думи. Втім, на жаль, більшість членів комісії, чомусь, вирішили підтримати саме її. Дуже прикро, бо я сподівався, що буде єдина антикорупційна інфраструктура, буде взаємодія між органами, вони будуть посилювати один одного, а зараз таку довіру треба буде напрацьовувати.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/55094-vojnu-v-ukraine-mozhno-zakonchit.html