Войти

Нова фатальна гонка озброєнь?

Нова фатальна гонка озброєнь?

Труха з’ясовувала причину і наслідки призупинення росією Договору про непоширення ядерної зброї. Поцікавились у народних депутатів та юриста, чи може це спровокувати наближення ядерної небезпеки у світі і хто може розпалити новий виток гонки ядерного озброєння?

▪️Юрист, громадський і політичний діяч, Марк Фейгін

Все угрозы путина, они направлены не на какой-то дальнейший глобальный вызов, а конкретно, чтобы решить свою проблему поражения в Украине, чтобы Америка сделала предметом переговоров (возобновление договора) условием выхода москвы без потерь из войны с Украиной.

▪️Радник голови Офісу Президента України, Сергій Лещенко

Напряму шантажувати ядерною боєголовкою Путін не може, бо це від нього відверне Китай, Індію, Бразилію – його ключових союзників за межами західної цивілізації. Він шантажує натяками, він виходить (призупиняє,- ред.) з цієї угоди, таким чином показуючи, що його нічого не стримує, але між рамок та дужок читається ця ядерна боєголовка.

▪️Народний депутат України, позафракційний, Дмитро Разумков

Вони не оголосили про вихід, вони оголосили про призупинення у программі і це, фактично, означає, що вони просто підвищують ставки, а не готові перейти до конкретних дій. Використання ядерної зброї не призведе до їхньої перемоги і вони розуміють, що у них нічого більше не залишиться і це буде означати їхній програш.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», Володимир Ар’єв

В даному разі, це був символічний крок і я не впевнений, що це наближає нас до ядерної війни, тому що, факчтино, це могло б наблизити до нової гонки озброєнь, але росія в її нинішньому стані – це не радянський союз. росія має набагато менше можливостей і зараз ми бачимо, що їхні ракети Сармат, які випробовуються – жодна з них ще нікуди не долетіла.

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», полковник СБУ, Роман Костенко

Навіть якщо росія після цих заяв показово збільшить виробництво стратегічного наступального озброєння у вигляді ракет-носіїв різної дальності, це не означає що вона наважаться їх застосувати. путін знає про наслідки. Світ не пробачить йому застосування ядерної зброї.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/33047-registrirujsja-na-casinoaviator.html