Войти

🤝 Енергоатом та Holtec International підтвердили наміри подальшої співпраці

🤝 Енергоатом та Holtec International підтвердили наміри подальшої співпраці

Сьогодні, 1 грудня 2022 року, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін зустрівся з віцепрезидентом американської компанії Holtec International Ріазом Аваном (Riaz Awan).

Під час зустрічі керівники компаній обговорили хід реалізації спільних проєктів та майбутні кроки поглиблення співпраці, незважаючи на російську військову агресію.

Петро Котін подякував Holtec International за постійну підтримку України в цей складний для країни час. Американська компанія допомогає Збройним Силам України та постачає обладнання для відновлення пошкодженої внаслідок російських ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури.

Своєю чергою Ріаз Аван відзначив героїзм українців у протистоянні російській агресії та запевнив у готовності компанії Holtec International й надалі надавати необхідну підтримку.

Нагадаємо, американська компанія Holtec International, багаторічний партнер Енергоатома, виступала підрядником будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, яке в квітні 2022 року було введено в експлуатацію.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🤝 Енергоатом та Holtec International
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/19918-mizhnarodna-dopomoga-jaku-mi.html