Войти

⚡️ Керівники НАЕК «Енергоатом» і американської компанії ConverDyn обговорили співпрацю

⚡️ Керівники НАЕК «Енергоатом» і американської компанії ConverDyn обговорили співпрацю

22 вересня 2022 року відбулася онлайн-зустріч президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна з президентом американської компанії з конверсії ConverDyn Малкольмом Крітчлі.

Малкольм Крітчлі презентував можливості нового конверсійного підприємства (підприємство з виробництва гексафториду урану з уранового концентрату, що є другою стадією у процесі виробництва ядерного палива. – Ред.), що належить компанії ConverDyn та розпочне роботу наступного року після модернізації.

Своєю чергою Петро Котін запропонував американським колегам опрацювати можливість розвитку подальшої кооперації в галузі постачання ядерних матеріалів для виготовлення ядерного палива та інших сферах потенційного співробітництва.

Для довідки: Компанія ConverDyn це загальне партнерство між американськими транснаціональними компаніями General Atomics і Honeywell, яке надає конверсію гексафториду урану (UF6) і супутні послуги підприємствам, які експлуатують атомні електростанції у Північній Америці, Європі й Азії. Компанія є єдиним маркетинговим агентом UF6, виробленого на заводі з переробки гексафториду урану Honeywell.

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚡️ Керівники НАЕК «Енергоатом» і
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8538-87-meshkantsiv-energodaru-proti.html