Войти

⚛️ Виконавчий директор Асоціації ядерної промисловості Британії Том Грейтрекс зазначив, що уряд має затвердити низку проєктів для підвищення ролі атомної енергетики в енергетичному балансі Великої Бри

⚛️ Виконавчий директор Асоціації ядерної промисловості Британії Том Грейтрекс зазначив, що уряд має затвердити низку проєктів для підвищення ролі атомної енергетики в енергетичному балансі Великої Британії.

Він попередив, що запропонованих майбутніх проєктів недостатньо для досягнення цілей енергетичної безпеки. Наразі чотири електростанції мають бути виведені з експлуатації до кінця десятиліття, що призведе до втрати майже 6 ГВт генеруючих потужностей.

Своєю чергою, атомні станції Hinkley Point C та Sizewell C забезпечуватимуть 6,4 ГВт загальної потужності, достатньої для постачання електроенергії 12 мільйонам користувачів.

Це величезний внесок енергії лише від двох електростанцій, але він менший, ніж сукупна поточна генеруюча потужність старіючого реакторного парку Великої Британії.

cityam.com/sizewell-c-is-not-enough-to-meet-uk-energy-ambitions-warns-nuclear-boss/">cityam.com/sizewell-c-is-not-enough-to-meet-uk-energy-ambitions-warns-nuclear-boss/

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚛️ Виконавчий директор Асоціації ядерної
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/19431-japonija-rozgljane-mozhlivist-ekspluatatsii.html