Войти

«Для мене честь – представляти українську кандидатуру на проведення Всесвітньої виставки 2030 року

«Для мене честь – представляти українську кандидатуру на проведення Всесвітньої виставки 2030 року. Представляти Одесу – а отже, і весь Чорноморський регіон.

У 2030 році, коли українська відбудова вже продемонструє значну частину із запланованих результатів, саме в Україні можна буде побачити, на що здатне людство, коли всі народи – співпрацюють заради миру і безпеки, заради розвитку і зручнішого майбутнього для всіх людей.

А в цьому, до речі, і є фундаментальний сенс Всесвітніх виставок. Тож реальність нашої країни і дух Всесвітніх виставок максимально збігатимуться. Саме в Україні, саме у 2030 році.

Коли 2030-го ви відвідаєте Україну й нашу Одесу, ви зможете відчути силу, свободу і культуру не просто однієї країни і одного міста. Ви відчуєте потенціал усього людства. Ось чому 2030 рік. Ось чому Одеса, Україна і Чорне море. Ось чому Всесвітня виставка», - Володимир Зеленський.

🇺🇦 Украина Сейчас
«Для мене честь – представляти українську кандидатуру на проведення Всесвітньої виставки 2030 року «Для мене честь – представляти українську кандидатуру на проведення Всесвітньої виставки 2030 року «Для мене честь – представляти українську кандидатуру на проведення Всесвітньої виставки 2030 року
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/19549-v-ukrainu-pribyli-frantsuzskie-reaktivnye.html