Войти

Персона дня: Ірина Фаріон

Персона дня: Ірина Фаріон

Труха⚡️Україна збирала ексклюзивні коментарі щодо постаті Ірини Фаріон за якою тягнеться цілий шлейф неоднозначних висловлювань. Поцікавилися у народних депутатів та військових на передовій, яким чином може закінчитися історія скандальної екс-народної депутатки та чинної викладачки Львівської політехніки?

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Олександр Качура

Будь-які дії направлені на розкол суспільства, дії внаслідок яких порушуються права людей, а особливо військовослужбовців, мають перевіряти правоохоронні органи. Тільки такий підхід дозволить нам стати частиною європейського простору.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська Солідарність», Олексій Гончаренко

Фаріон хотіла внести розбрат, а тим сами обʼєднала величезну кількість людей проти себе. Українці вже на це реагують, і саме суспільний осуд зробив свою справу. А студентам Львівської політехніки велика повага.

▪️ Начальник штабу спецпідрозділу «KRAKEN, Костянтин Немічев

Щодо пані фаріон, то її дії сприяють розколу в українському суспільстві, а не українізації, що більше схоже на колаборантську діяльність. Я закликаю не утотожнювати всіх україномовних з цією особою і не тягати її в інфопростір.

▪️Військовослужбовець ЗСУ, Данило Яковлев

Вона спеціально розпалює мовний (культурний) конфлікт, чим підтримує наративи російської пропаганди, а сама на цьому заробляє «політичні бали» у патріотів з ТРО Варшава. Україна на часі потребує наративи, які обʼєднують всіх.

▪️Військовослужбовець ЗСУ, командир тактичної групи «Реванш», Богдан Ходаковський

Чи маємо ми вперто відстоювати першість української мови? Звісно. Чи повинно це набувати сектантських ознак, коли лише один аспект культурної політики, а саме мова, витісняє усе інше? Звісно - ні. Але чи підтримую я репресії проти Фаріон? Ні.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/76706-farion-otrimala-neprimni-novini-i.html