Войти

Путіна під суд!

Путіна під суд!

Труха ексклюзивно з’ясовувала, що відбуватиметься далі після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт путіна у справі незаконної депортації українських дітей.

▪️Учасник російсько-української війни, Євген Карась

Ордер на арешт Путіна це не жарт. Західна система працює по своїх рейках і протоколах. Подібний вердикт – це закріплений системою сигнал, що Кремль за бортом. І мішень не хтось, а сам Путін. Це сильна засторога для всіх, хто в Москві думав «пропетляти». Це дуже символічний подарунок китайцям перед зустріччю з Путіним.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Макс Бужанський

Ордер на арест, который выдан Международным уголовным судом по обвинению в похищении детей – таких аналогов просто не существует. Я считаю, что это самый мощный внешне-политический сигнал, который можно было подать.
Мы их сломаем морально! Это последний самый прозрачный сигнал российским элитам, что им его нужно сдавать.

▪️Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив», Олександр Коваленко

Ми маємо серйозний прецедент з часів другої світової війни, бо йдеться про, так би мовити, керівника ядерної країни. Якщо ми, на сьогодні, маємо такий прецедент, то, що буде чекати на Сергія Шойгу, Марію Захарову, Сергія Лаврова. Фактично, усі ці люди повинні розуміти, що завтра вони також можуть стати військовими злочинцями.

▪️Народна депутатка України, фракція «Слуга народу», Марія Мезенцева

Ми знаємо, що за практикою бункерна особа не подорожує. Він дуже дистанційно навіть при персональних зустрічах з іншими офіційними особами себе поводить. Нам не можна, щоб тему створення спеціального трибуналу за злочин агресії, материнський так званий злочин, найвищий його замовчували.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/36242-mizhnarodnij-kriminalnij-sud-vidav-order.html