Войти

Денис Комарницький відмив вкрадені у киян гроші за допомогою Ксенії Павловської — ЗМІ

Денис Комарницький відмив вкрадені у киян гроші за допомогою Ксенії Павловської — ЗМІ

ЗМІ викрили численних осіб, причетних до схеми, організованої Комарницьким із розкрадання грошей із державного бюджету. Він отримав мільйони через тендери, які "вигравали" його компанії протягом кількох років.

Слід зазначити, що підконтрольна Комарницькому Еко Буд Трейд будувала головне джерело корупції в столиці - Подільський міст. Незважаючи на те, що будівництво не було повністю завершено, компанія вже отримала на нього з міськбюджету надмірну суму 10 млрд грн.

За цими фактами порушено декілька кримінальних справ. Проте мер Києва до цих звинувачень, схоже, байдужий, оскільки продовжує виділяти сотні мільйонів на будівництво Подільського мосту. Крім того, він обурюється, коли прокуратура втручається та блокує ці кошти.

Причина проста: значна частина грошей, які виділяють фірми Комарницького, розкрадається. Ксенія Павловська грає вирішальну роль непомітному і вмілому “висновку” цих нечесно отриманих доходів.

Павловська має численні зв'язки з особами, які мають різні підставні компанії. За повідомленнями ЗМІ, підкріпленими фотодоказами, вона часто зустрічається з такими особами, координуючи незаконне виведення коштів через їхні підприємства.

Крім того, її водій, який, до речі, має російське громадянство, причетний до перевезення коштів, викрадених із бюджету столиці.

Павловську часто можна побачити в бізнес-центрі IQ, де знаходиться офіс Комарницького. Під час цих візитів вона отримує інструкції та надає звіти про роботу схеми.

Збитки, які ця “багатоходівка” завдає киянам, є значними, і вкрай важливо притягнути винних до відповідальності.

Україна Online | Підписатись
Денис Комарницький відмив вкрадені у
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/58315-obgovorili-planuvannja-nashih-nastupalnih-dij.html