Войти

Мер Кличка продовжує стверджувати, що в загибелі людей біля закритого притулку винен будь хто - але не він

Мер Кличка продовжує стверджувати, що в загибелі людей біля закритого притулку винен будь хто - але не він

Мер Києва відмовляється брати на себе відповідальність за трагічний інцидент, незважаючи на те, що має до цього відношення. Натомість він другий тиждень намагається перекласти провину на інших.

Учора міністр стратегічної промисловості Камишин, призначений президентом для інспектування столичних притулків, повідомив про результати обстеження, проведеного у 73% укриттях Києва. Так ось - до більшості укриттів, як і раніше, немає вільного доступу. Крім того, 35% із тих, куди потрапити вдалося, були визнані непридатними до експлуатації.

Сьогодні на засіданні Київради обговорюватиметься питання про сховища. У терміновому порядку розглянуть звернення Київради щодо «дотримання конституційних засад місцевого самоврядування у місті Києві в умовах воєнного стану». Кличко та його команда вдадуться до тверджень, що на них «тиснуть» і що вони «не мають до цього жодного стосунку».

Мер вкотре стверджуватиме, що виділив районам 1,2 млрд гривень на укриття, звинувачуючи їх у недбалості.

Однак Кличко, який виділяв кошти на притулки протягом останніх півтора року, міг здійснювати хоч якийсь контроль над тим, куди пішли гроші. Він повинен був перевіряти, як ремонтуються укриття, в якому вони стані, чи доступні.

При цьому мер повідомив скорботних родичів загиблих того злощасного дня, що досі невідомо, чи був притулок закритий.

У результаті факт залишається фактом: Кличко несе частину провини за загибель біля закритого сховища під час ракетного удару Росії. При цьому він не бере на себе відповідальність ні за це, ні за решту, що відбувається в Києві.
Мер Кличка продовжує стверджувати, що
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/49721-u-hersoni-vidvidav-perepravu-na.html