Войти

✍️ Rolls-Royce SMR і польська група Industria підписали Меморандум про наміри щодо співпраці в розгортанні малих модульних реакторів (SMR) в країні

✍️ Rolls-Royce SMR і польська група Industria підписали Меморандум про наміри щодо співпраці в розгортанні малих модульних реакторів (SMR) в країні.

Плани щодо розміщення електростанцій Rolls-Royce SMR у центральній і південній Польщі допоможуть досягти кліматичних цілей та енергонезалежності в 2030-х роках. У країні розглядають розміщення до трьох установок Rolls-Royce SMR.

Малий модульний реактор від Rolls-Royce – це установка потужністю 470 МВт на базі невеликого реактора з водою під тиском. Термін експлуатації цього ММР становитиме щонайменше 60 років. Компанія сподівається запустити перший реактор у Великій Британії до кінця десятиліття.

Нагадаємо: на початку 2022 року Енергоатом та Rolls-Royce SMR підписали Меморандум про співпрацю щодо можливості будівництва британських ММР в Україні.

world-nuclear-news.org/Articles/Poland-s-Industria-selects-Rolls-Royce-SMR-for-hyd">world-nuclear-news.org/Articles/Poland-s-Industria-selects-Rolls-Royce-SMR-for-hyd

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
✍️ Rolls-Royce SMR і польська
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/30956-soglasno-oprosu-v-sluchae-vtorzhenija.html