Войти

🪨 США, Японія та партнери залучать 20 млрд доларів, щоб допомогти Індонезії відмовитися від вугілля

🪨 США, Японія та партнери залучать 20 млрд доларів, щоб допомогти Індонезії відмовитися від вугілля

Низка країн, зокрема США та Японія, залучать 20 млрд доларів державного та приватного фінансування, щоб допомогти Індонезії закрити вугільні електростанції, пише Reuters.

Партнерство з індонезійського справедливого енергетичного переходу (JETP), яке розроблялося більше року, «ймовірно, є найбільшим партнерством у сфері кліматичного фінансування», заявив журналістам представник Міністерства фінансів США.

Щоб отримати доступ до грантів і позик на пільгових умовах у розмірі 20 млрд доларів, Індонезія зобов’язалася обмежити викиди в енергетичному секторі на рівні 290 млн тонн до 2030 року з піком у тому ж році. Країна також поставила за мету досягти нульових викидів у своєму енергетичному секторі до 2050 року та подвоїти темпи розгортання відновлюваних джерел енергії, щоб на них припадало щонайменше 34% всієї електроенергії до 2030 року.

«Ми створили платформу для співпраці, яка може справді перевести енергетичний сектор Індонезії з вугілля на відновлювані джерела енергії та підтримати значне економічне зростання», – сказав спеціальний уповноважений Президента США з питань клімату Джон Керрі.

reuters.com/business/cop/us-japan-partners-mobilise-20-bln-move-indonesia-away-coal-power-2022-11-15">reuters.com/business/cop/us-japan-partners-mobilise-20-bln-move-indonesia-away-coal-power-2022-11-15

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🪨 США, Японія та партнери
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/18401-frantsija-vidilit-54-mlrd.html