Войти

🇮🇩 Індонезія та АБР розпочали першу угоду про виведення з експлуатації вугільних електростанцій

🇮🇩 Індонезія та АБР розпочали першу угоду про виведення з експлуатації вугільних електростанцій

Індонезія, Азіатський банк розвитку (АБР) та одна з приватних енергетичних компаній об’єднуються для рефінансування та дострокового виведення з експлуатації вугільної електростанції, пише Reuters. Це перший подібний проєкт у межах новаторської програми скорочення викидів вуглецю.

Електростанція Cirebon 1 потужністю 660 МВт буде рефінансована в межах угоди на суму від 250 до 300 млн доларів США за умови, що її буде виведено з експлуатації за 10-15 років до закінчення терміну служби.

Крім того, міністр фінансів Індонезії Шрі Мульяні Індраваті оголосив про меморандум про взаєморозуміння з незалежним виробником електроенергії Cirebon Electric Power на Балі на полях саміту лідерів G20.

За оцінками АБР, угода може усунути до 30 мільйонів тонн викидів парникових газів протягом 15 років, що еквівалентно виведенню зі шляхів 800 000 автомобілів.

reuters.com/business/cop/exclusive-indonesia-adb-launch-first-coal-power-plant-retirement-deal-2022-11-14">reuters.com/business/cop/exclusive-indonesia-adb-launch-first-coal-power-plant-retirement-deal-2022-11-14

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇮🇩 Індонезія та АБР розпочали
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/17708-informatsija-po-vremeni-podleta-raket.html