Войти

🏡 Енергоатом разом із профспілкою допомагає вирішувати житлові питання працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, які виїхали з Енергодару

🏡 Енергоатом разом із профспілкою допомагає вирішувати житлові питання працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, які виїхали з Енергодару

Це питання – одне з найпоширеніших у запитувачів, які звертаються до сall-центру консультативної допомоги ДП «НАЕК «Енергоатом». Оператори отримали вже майже 150 таких запитань.

Для осіб, які виїхали з Енергодару на підконтрольні Україні території, ДП «НАЕК «Енергоатом» та профспілкова організація Компанії сприятимуть у пошуку житла і компенсаційних виплатах для його винаймання.

Зокрема, працівники тимчасово окупованої Запорізької АЕС, які є внутрішньо переміщеними особами (евакуйованими з тимчасово окупованих м. Енергодар, Запорізької області або зони спостереження ВП ЗАЕС) і перебувають на підконтрольній Україні території та не працевлаштовані, можуть розраховувати на часткову компенсацію вартості житла.

Їм можуть частково компенсувати щомісячну плату за орендоване житло – у розмірі мінімальної зарплатні в Україні. Для цього необхідно написати заяву, зібрати необхідний пакет документів та надіслати його в центральний офіс ДП «НАЕК «Енергоатом».

Крім того, в Компанії наразі опрацьовується питання часткової компенсації за житло, пошкоджене внаслідок обстрілів.

#НовиниКомпанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🏡 Енергоатом разом із профспілкою
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/15509-page.html