Войти

🤝 Енергоатом допомагає працевлаштуватися працівникам ЗАЕС, які виїхали з окупації

🤝 Енергоатом допомагає працевлаштуватися працівникам ЗАЕС, які виїхали з окупації

Працівники Запорізької АЕС, які виїхали з окупованого Енергодару, можуть працевлаштуватися в Дирекцію Компанії та її відокремлені підрозділи. Як це зробити – найчастіше запитують в операторів сall-центру консультативної допомоги, який працює в ДП «НАЕК «Енергоатом». З початку його роботи отримано майже 300 відповідних звернень.

Енергоатом всебічно сприяє працевлаштуванню працівників ЗАЕС у Дирекцію ДП «НАЕК «Енергоатом» та відокремлені підрозділи Компанії. Для цього необхідно надіслати резюме на електронну адресу: ENERGOATOM@ATOM.GOV.UA.

Резюме працівників ВП «ЗАЕС» розглядаються першочергово, і в разі наявності вакантних посад з претендентами зв’яжуться представники кадрової служби. Крім того, існує можливість переведення на іншу посаду – кожен такий випадок розглядається індивідуально.

Нагадуємо, у разі добровільного підписання працівником ВП «ЗАЕС» контракту з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», яким керує Росатом, такого працівника звільняють із займаної посади в ДП «НАЕК «Енергоатом» та позбавляють усіх виплат і соціального забезпечення.

Енергоатом високо цінує всі зусилля працівників станції, котрі продовжують забезпечувати ядерну і радіаційну безпеку в умовах окупації та постійного тиску з боку окупантів. Щиро дякуємо мужнім атомникам, які не погоджуються підписувати будь-які контракти з ворогом!

#НовиниКомпанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🤝 Енергоатом допомагає працевлаштуватися працівникам
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/15357-nimetska-promislovist-pid-chas.html