Войти

ℹ️ Працівникам ЗАЕС у разі оформлення відпустки Енергоатом гарантує збереження всіх виплат

ℹ️ Працівникам ЗАЕС у разі оформлення відпустки Енергоатом гарантує збереження всіх виплат

Працівники Запорізької атомної електростанції, котрі виїхали з окупованого Енергодару і хочуть оформити відпустки, можуть дізнатися, як це зробити, звернувшись до сall-центру консультативної допомоги ДП «НАЕК «Енергоатом». Роз’яснення з цього питання оператори надали вже понад 200 запитувачам.

Та частина персоналу ЗАЕС, яка евакуювалася з Енергодару, може оформити як щорічні або навчальні відпустки, так і за свій рахунок, причому за будь-яку з них Компанія гарантує всі передбачені виплати і компенсації. Крім того, йдучи у відпустку без утримання, працівники ВП «ЗАЕС» матимуть від Компанії 6700 грн щомісячної матеріальної допомоги.

☝️ Нагадуємо, що працівники тимчасово окупованої Запорізької АЕС, котрі відмовилися від підписання контрактів із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», яким керує Росатом, зберігають право на всі пільги та виплати, передбачені чинним Колективним договором та трудовим законодавством України. Якщо ж працівник ВП «ЗАЕС» свідомо та добровільно підписав контракт з окупантами, то його звільняють із займаної посади в ДП «НАЕК «Енергоатом» та позбавляють усіх виплат і соціального забезпечення.

Шановні атомники! У цей надскладний час Енергоатом продовжує підтримувати кожного з вас. Зберігайте спокій і твердо стійте за Україну та українську ЗАЕС. Всім патріотам Компанія забезпечить гідне життя. Головне – дочекатися перемоги над агресором, а вона вже близько!

#НовиниКомпанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
ℹ️ Працівникам ЗАЕС у разі
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/15282-s-povinen-povnistju-vidmovitisja.html