Войти

🇩🇪 Німеччина почала постачати газ із Франції

🇩🇪 Німеччина почала постачати газ із Франції

Країна отримала перші прямі поставки блакитного палива із Франції через трубопровід, повідомив французький оператор мережі GRTgaz. Згідно з угодою поставки спрямовані на те, щоб допомогти обом державам подолати поточні проблеми з енергопостачанням.

Франція, яка менш залежна від російського імпорту, ніж її східний сусід, спочатку постачатиме 31 ГВт-год на день, використовуючи трубопровід в регіоні Мозель. Максимальна пропускна здатність нової газової лінії становить 100 ГВт-год на добу.

Хоча нові потоки навіть за максимальної потужності становлять менше 2% щоденних потреб Німеччини, прямих поставок із Франції чекали з нетерпінням, оскільки Берлін поспішає знайти альтернативні постачання та зберегти свою промисловість.

Німеччина також зобов’язалася надати Франції, яка зараз страждає від перебоїв у роботі ядерних реакторів, додаткову електроенергію, якщо це необхідно.

reuters.com/business/energy/germany-starts-receiving-gas-directly-france-pipeline-operator-2022-10-13">reuters.com/business/energy/germany-starts-receiving-gas-directly-france-pipeline-operator-2022-10-13

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇩🇪 Німеччина почала постачати газ
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/12449-voni-vzhe-zi-shkoli.html