Войти

Проросійський пропагандист Шарій погорів на брехні

Проросійський пропагандист Шарій погорів на брехні

Протягом кількох місяців блогер-українофоб вдавав, що веде розслідування, пов’язане з картелем, який начебто функціонує в Україні. Пропагандист-путініст намагався прив’язати до цього псевдо-розслідування українських високопосадовців, правоохоронців та політиків. Мета: вкотре заплямувати владу країни брехнею.

Очевидно, що такого роду наклеп був замовленням ГРУ. І обмови тих, від кого напряму залежать успіхи України на полі бою, використовуються ворогом не вперше.

Кремлівський посіпака таким чином налаштовував свою «аудиторію» проти України. Але в країні, де працює чимало незалежних ЗМІ, приховати факт існування картелю - абсолютно неможливо, чого не можна сказати про росію. Шанувальник путіна навіть пов’язав з діяльністю вигаданого картелю смерті українських підлітків, які зриваються з дахів через вживання «солі».

Не отримавши необхідної реакції на очевидну брехню, Шарій вирішив діяти радикально - підпалив свій будинок. Та іспанські правоохоронці розібралися. Як наслідок, втікачу з України загрожує арешт та суд.

Водночас Інститут Масової Інформації та його голова Оксана Романюк звернулися до міжнародних журналістських об'єднань і правозахисників з проханням не співпрацювати зі скандальним блогером. На що Романюк запевнили - реагувати на заяви Шарія ніхто буде.

Нагадуємо, що не варто довіряти таким «неоднозначним» джерелам, які мають на меті розколоти українське суспільство і владу під час війни.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Проросійський пропагандист Шарій погорів на
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/76627-ilon-mask-nazval-vladimira.html