Войти

⚠️ Президент і головний виконавчий директор «Holtec International» Доктор Кріс Сінгх звертає увагу міжнародного співтовариства на те, що росія очолить 1 квітня Раду Безпеки ООН, яка є головним світови

⚠️ Президент і головний виконавчий директор «Holtec International» Доктор Кріс Сінгх звертає увагу міжнародного співтовариства на те, що росія очолить 1 квітня Раду Безпеки ООН, яка є головним світовим органом з підтримання миру в усьому світі!

«Це звучить настільки абсурдно, що більшість вважатиме це першоквітневим жартом, але це не жарт, і треба діяти заради людства», – зазначає він.

Глава I Статуту ООН кодифікує цілі та принципи ООН, в тому числі:

▪️ «Підтримувати міжнародний мир та безпеку»,
▪️ «Всі члени ООН повинні вирішувати свої міжнародні спори мирними засобами», та
▪️ «Усі члени ООН утримуються у своїх міжнародних відносинах від загрози застосувати силу або її застосування проти територіальної цілісності або політичної незалежності будь-якої держави».

За словами Доктора Кріса Сінгха, дуже іронічно, що володимиру путіну, найвидатнішому диктатору-геноциднику 21-го століття, дадуть високу трибуну, з якої його поплічники будуть виливати нахабну і абсурдну брехню, як вони це роблять у ЗМІ третього світу, щоб приховати свої щоденні жахливі злочини і схилити світову громадську думку на користь росії.

«Брехня путіна не прижилася: цивілізований світ у переважній більшості вважає його підлим «вампіром» (якщо запозичити назву, яку дали йому колишні наближені). Минулого тижня брехливого міністра закордонних справ путіна гучно висміяли в Делі, коли він намагався звинуватити у війні Україну. Проте, не всі країни засудили агресію росії, а деякі продовжують підтримувати путіна і його режим, тому залишається принципово важливим в інтересах міжнародного миру і безпеки позбавити його цієї трибуни», – наголошує він.

У зверненні йдеться, про те, що згідно зі статутом ООН, росію можна юридично позбавити можливості головувати в Раді Безпеки. Історична правда полягає в тому, що росію ніколи не обирали постійним членом Ради Безпеки, вона просто узурпувала це місце після розпаду Радянського Союзу. Західні демократії, працюючи з Генеральним секретарем, можуть оголосити членство росії незаконним на обґрунтованих правових підставах і призупинити засідання Ради на квітень.

«Зрештою, світовий орган повинен виключити державу-порушника, чиї звірства не дають спокою совісті людства. Допустити шоу жахів, в якому росія відповідає за мир у всьому світі, було б образою на тлі кривавої бійні, яку вона спричинила народові України. Потурання злому путінському режиму не спрацювало і не спрацює. Правильні дії з боку США, Великобританії та Франції полягають у тому, щоб посилатися на Статут ООН і діяти негайно, щоб виключити країну, яка скоює злочини проти людяності з повною безкарністю», – говорить головний виконавчий директор «Holtec International».

Компанія – Holtec International – працює в Україні вже 20 років, реалізуючи кілька критично важливих проектів в атомній енергетиці, деякі з них знаходяться у Зоні відчуження ЧАЕС. Агресія та звірства росії в Україні вплинули на сім'ї багатьох наших співробітників, які працюють у нашому Київському операційному центрі.

«Саме їхній біль та страждання (свідками яких ми є) підживлюють нашу ненависть до злобного режиму путіна в москві. Усунення росії як необхідного постачальника енергоресурсів в Україну шляхом допомоги у відновленні та розширенні атомної енергетики України і, таким чином, забезпечення повної незалежності країни від російського шантажу в майбутньому має стати нашим пріоритетом у бізнесі. Світ також повинен прагнути вигнати путіна і його оточення з усіх поважних інституцій як справедливу відплату за його нестримне варварство», – констатує Доктор Кріс Сінгх.

Нагадаємо, американська компанія Holtec International, багаторічний партнер Енергоатома, виступала підрядником будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, яке в квітні 2022 року було введено в експлуатацію.

twitter.com/holtecintl/status/1636367231998214144">twitter.com/holtecintl/status/1636367231998214144

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
⚠️ Президент і головний виконавчий
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/36364-privat24-etoj-nochju-rabotat-ne.html