Войти

Мазепа визнав борг за Майницьке газове родовище, який він відмовлявся визнавати протягом двох років!

Мазепа визнав борг за Майницьке газове родовище, який він відмовлявся визнавати протягом двох років!
 
Несподіваний поворот в гучному конфлікті навколо Майницького газового родовища. Інвестиційний банкір Ігор Мазепа вперше відкрито визнав наявність заборгованості за родовище і висловив готовність сплатити бонусний платіж. Про це він повідомив у офіційному листі, який він направив своїм опонентам, ТОВ «Навігатор комплект», які звинувачують його в рейдерському захопленні родовища та небажанні за нього розраховуватися.
 
«Я щиро радий, що Мазепа визнав наявність заборгованості, це вже маленька перемога, але він досі публічно стверджує, що на Майницькому родовищі немає газу. Якщо він стверджує, що газу там немає, то й платити не збирається. На мою думку, цей лист - ще один технічний, шахрайський хід, який має відволікти увагу і забезпечити йому час. На Майницькому родовищі є великі підтверджені запаси газу. Мазепа щоденно заробляє на його видобутку. Ми готові повернути перший платіж і взяти Майницьке родовище назад, незважаючи на те, що за останні два роки там було вчинено багато необоротних технологічних помилок. Ми знаємо, як збільшити видобуток газу на цьому родовищі і готові в це інвестувати. Якби Мазепа вважав себе постраждалою стороною, він би вже отримав гроші назад, але він цього не хоче. Остаточно розрахунок за родовище він також не здійснює. Я вважаю що це жадібність і шахрайство, яким повинні дати оцінку правоохоронні органи і суди. Що, сподіваюся, станеться в найближчий час», - так прокоментував цей лист засновник ТОВ «Навігатор комплект» Олег Токар.
 
У своїх численних інтерв'ю та повідомленнях у соціальних мережах інвестиційний банкір Ігор Мазепа раніше категорично відмовлявся визнавати наявність цієї заборгованості і ініціював звернення до суду з метою скасування положень договору, згідно з якими він повинен був здійснити цей платіж. Мазепа програв перший інстанцію, але недавно переміг у другому, і в найближчий час ця справа буде розглядатися в касаційному суді.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Мазепа визнав борг за Майницьке
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/69006-momenta-udara-po-shtabu.html