Войти

Сонячні станції у деяких випадках знижують витрати на електроенергію до 90%

Сонячні станції у деяких випадках знижують витрати на електроенергію до 90%

Як саме – UBNow розповів Борис Рахлін, власник бренду “Досвід” та заводу “Альбатрос”, що займається виробництвом та установкою сонячних електростанцій для бізнесу.

Важливо зменшити шкідливий вплив на середовище від традиційних джерел енергії
З одного боку, потрібно стабільне та надійне постачання електроенергії для забезпечення безперебійної роботи. З іншого боку, важливо прагнути до зменшення шкідливого впливу на навколишнє середовище та скорочення залежності від традиційних джерел енергії.
Сонячна енергія - ідеальне поєднання цих двох аспектів. Саме фотоелектричні модулі є однією зі складових у русі на реформування енергетичного сектора. Сонячні електростанції відповідають сучасним вимогам за дотриманням екологічних норм і стандартів та можуть повністю задовольнити потреби споживачів у електроенергії.

Як інвестувати на знизити витрати у сонячній енергетиці
Підприємства, які інвестують у сонячну енергію, можуть розраховувати на суттєве зниження витрат на електроенергію. Гранти дозволяють зменшити початкові кошториси на встановлення сонячних електростанцій, роблячи такі проєкти більш доступними і фінансово привабливими. Бізнес завдяки альтернативній енергетиці отримує автономність від традиційних енергетичних монополістів і незалежність від коливань цін за кВт/годину, зміцнення своєї екологічної репутації, зменшення впливу на навколишнє середовище та підвищення конкурентоспроможності.
Процес повернення інвестицій скорочується до 3 років, завдяки постійному росту тарифів за кВт/годину. Пропорційно зменшується і термін окупності. А завдяки новітнім технологіям виробництва обладнання, адаптивності при побудові індивідуальних схем споживання для кожного об’єкта, перехід на сонячну енергію знижує витрати в довгостроковій перспективі. Сонячні станції забезпечують фактично безкоштовне джерело енергії після інвестування в їх установку. А у деяких випадках знижують витрати на електроенергію до 90%.

UBNow > Підписатися
Сонячні станції у деяких випадках
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/67669-moment-udara-rossijskoj-aviabomby.html