Войти

⚛️ Eco-Nuclear Solutions, некомерційна група вчених, інженерів та кліматичних активістів, вважає, що декарбонізацію неможливо розглядати без ядерної енергетики

⚛️ Eco-Nuclear Solutions, некомерційна група вчених, інженерів та кліматичних активістів, вважає, що декарбонізацію неможливо розглядати без ядерної енергетики.

Адже саме атомна енергетика забезпечує стабільне та надійне постачання електроенергії без викидів CO2, яка здатна задовольнити навіть найсуворіші вимоги промислового застосування. Своєю чергою слабка енергія, вироблена з відновлюваних джерел – сонця та вітру, задовольнити ці потреби не може.

Крім того, зауважують експерти, щоб задовольнити глобальний попит на електроенергію, потрібно доволі багато місця, а тому доведеться жертвувати величезними масивами дерев і природних заповідників, щоб розмістити достатню кількість сонячних та вітрових електростанцій. Атомні ж електростанції займають площі менше однієї квадратної милі (1,6 км²), тоді як для виробництва еквівалентної кількості електроенергії за допомогою сонця потрібно до 75 кв. миль (120 км²), а вітру – до 360 кв. миль (576 км²).

bit.ly/3lTevtr">bit.ly/3lTevtr

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
⚛️ Eco-Nuclear Solutions, некомерційна група
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/38226-prisjazhnye-v-ssha-progolosovali-za.html