Войти

❗️Краща допомога для прийдешньої Перемоги — це вклад у помсту росіянам

❗️Краща допомога для прийдешньої Перемоги — це вклад у помсту росіянам. І наші військові пропонують долучитися до чергової акції, котра полягає у фінансовій підтримці оператора дронів

Валентин Ільчук із позивним
«Буржуй» до повномасштабного вторгнення в рамках своєї роботи співпрацював з «Mercedes AMG», ВВС та іншими великими брендами. Однак у 2014 році він не зміг стояти осторонь і пішов до АТО попри висновки медичної комісії. На початку повномасштабного вторгнення Валентин Ільчук знову взяв до рук зброю та брав участь у звільненні Київської та Херсонської областей у складі бойового поліцейського підрозділу. Наразі знаходиться на Запорізькому напрямку.

🔻За цей час Валентин пройшов навчання на оператора дронів, попрактикувався в аеророзвідці та збирає черговий рій дронів-камікадзе. Застосовуватимуть їх на конкретній ділянці фронту, щоб забезпечити успіх контрнаступу, але на якому саме — секрет.

Раніше військові справлялися самі, однак дрони на фронті — це витратний матеріал. Актуальна ж ціна питання 💸 по закриттю потреб — 1 800 000 гривень. З одного боку, здається, що величезна сума. А з іншого — прекрасна можливість «віддячити» окупантам за всі нічні й денні повітряні тривоги.

Усі охочі можуть задонатити у банку за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/CeMThg2Lk

Б’ємо русню разом! 💪💪💪

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
❗️Краща допомога для прийдешньої Перемоги
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/66962-ssha-vvedut-novye-sanktsii-protiv.html