Войти

Юрій Горовець (Святоша)

Юрій Горовець (Святоша)
З 2014 року учасник Антитерористичної операції, пішов добровольцем протидіяти незаконним російським і проросійським збройним формуванням у війні на сході України[5]:
червень—вересень 2014 року: снайпер батальйону «Шахтарськ»; воював у Іловайську, на Горлівському напрямку, боронив Маріуполь;
вересень 2014 — лютий 2015 року: скарбничий батальйону «Свята Марія»;
березень—листопад 2015 року: комірник батальйону «Братство» Дмитра Корчинського (Бахмут);
листопад 2015 — квітень 2016 року: служба в Департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України (Сєвєродонецьк).

Максим Михайлов (Непийпиво)

Учасник Революції гідності, АТО та російсько-української війни. Воював у складі роти Ісуса Христа, потім роти Діви Марії у якості капрала поліції до 2016 року.

Тарас Карпюк

З початком агресії росії проти України на Донбасі, одразу пішов добровольцем на фронт. У складі добровольчого батальйону «Азов» брав участь у визволенні Маріуполя. У серпні 2014 року брав участь у боях під Іловайськом, де отримав поранення.[3] Після цього довго лікувався.
З початком російського вторгнення в Україну в 2022 році у складі добровольчого батальйону «Братство» був учасником боїв за визволення Київщини, Харківщини, Миколаївщини.

Лягов Богдан

Доброволець,брав участь в бойових діях з початку повномаштабного вторгнення.
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/46114-v-meste-prileta-v-mariupole.html