Войти

🎉Херсонщина збирає врожаї екс-депутатів

DeepState UA

25-09-2022, 13:03
🎉Херсонщина збирає врожаї екс-депутатів. У компанію ліквідованого Ковальова, додався нардеп V та VI скликань Алєксєй Журавко.

🐽Народився 21 квітня 1974 року (станом на вчора було 48 років), у місті Жовті Води (Дніпропетровщина). Від народження був інвалідом, без правої ноги та лівої руки. Виховувався в сиротинці рідного міста, потім міста Олешки на Херсонщині. У 1992-му закінчив Луганське ПТУ-інтернат.

💼У 90х якось йому пощастило стати співзасновником, потім директором та генеральним директором ТОВ «Співдружність ініціативних працездатних інвалідів». А в 2002 його потягло в політику, на 183 окрузі (Херсонська область) висувався від блоку Литвина «За єдину Україну!», але посів лише 4 місце (10%).

👀У 2004 потрапив у скандал, коли тодішній кандидат в президенти Віктор Ющенко на зустрічі з виборцями Олешок зачитав передану йому записку, що Алєксєєм Журавко в місті було зґвалтовано та вбито 12-річну дівчинку. Майбутнього президента просили розібратись в цьому питанні. Сам Журавко категорично все заперечував. До якихось конкретних дій ця історія не дійшла.

🗳У 2006 висувався вже в списках Партії Регіонів (118-й) і пройшов у депутати ВРУ. Під час позачергових виборів 2007 знову висувався від регіоналів (140-й у списку) і знову пройшов. За час свого депутатства був секретарем комітету в справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів. Голосував за «Закон Ківалова-Колєсніченка». Коли регіоналу блокували трибуну ВРУ для зриву голосувань, Журавко всівся в крісло спікера. Так як він інвалід, то силою його ніхто не виганяв.
Будучи депутатом встановив на своєму авто незаконні мигалки, що є порушенням закону. Коли до нього намагались звернутись журналісти за коментарем, Журавко заборони себе знімати, намагався забрати камеру та пішов від відповіді. Відповідне відео тут.

🤷🏼‍♀️На виборах 2012 намагався втретє стати депутатом, але вже не від списку партії, на окрузі 186 (Херсонська область). Програв самовисуванцю Федору Негою. У 2019 на цьому ж окрузі буде обрано депутатом вже ліквідованого колаборанта Ковальова.

👣Після Революції Гідності втік з України, за даними СБУ переховувався в Криму. У 2020 СБУ висунула йому підозру у створенні терористичної організації та дій, спрямованих на повалення конституційного ладу. А з початком окупації Херсонщини в 2022 Журавко повернувся в Олешки. Там його окупанти назначили головою міської адміністрації.

📺В окупації ходив на інтерв'ю в пропагандистські ЗМІ, повторював мантру про нацистів та московія тут назавжди. А також 26 липня ляпнув: "Нє подгоняйтє путіна. Всьо ідьот по плану". Ну от, все йшло "по плану" і сьогодні зранку HIMARS планово передав привіт одному з Херсонських готелей, де колобки збирались на шабаш. Журавко там загинув. У нього лишилась дружина (1986р) та донька (2007р).

І так буде з кожним хто зрадив Україну та став на бік ворога! Кара не оминає нікого, будь ти місцевий начальник в якомусь далекому селі, чи будь ти цілим депутатом.
🎉Херсонщина збирає врожаї екс-депутатів
+1
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/8631-druzi-nagadumo-pro-nash-magazin.html