Войти

Ігри стануть основним видом розваг: до кінця 2023 року в світі стане 3,38 млрд геймерів і ця цифра зростатиме

Ігри стануть основним видом розваг: до кінця 2023 року в світі стане 3,38 млрд геймерів і ця цифра зростатиме

Такі прогнози дає останні звіт Newzoo. Про позитивні тенденції в індустрії геймінгу, до яких останні кілька років так прагнули розробники – спеціально для UBNow Дмитро Ковтун, сo-Founder і co-CEO компанії Pingle studio - української аутсорс-студії, що має офіси у Дніпрі, Києві та Львові, представництва в Лондоні та Сієтлі.

Більше людей відкрили для себе ігри
Пандемія коронавірусу сильно обмежила дозвілля мільйонам людей по всьому світу. Значна частка з цих людей відкрили для себе відеоігри, або повернулася до них після великої паузи. Більше гравців - більший попит на ігри та на ігрові пристрої.

Карантин допоміг оптимізувати режим роботи розробників
Пандемія коронавірусу йде на спад, що спричиняє скасування карантинних обмежень та облегшує багато робочих та виробничих процесів для розробників ігор. Досвід роботи під час пандемії допоміг нам розробити максимально зручний для всієї команди режим роботи у Pingle Studio. Це, до речі, зіграло дуже важливо роль в адаптації нашої роботи під час війни в Україні.

Криза напівпровідників на спаді
Дефіцит напівпровідників, необхідних для виготовлення консолей та компонентів ПК, сильно вдарив по виробничих здібностях основних виробників ігрових пристроїв. Але зараз можна сказати що ця криза вже йде на спад. На ринку вже немає відеокарт за ціною нового автомобіля чи дефіциту консолей. Придбати чи оновити ігровий девайс у 2023 простіше, ніж у 2020, що призвело до збільшення кількості гравців.

UBNow > Підписатися
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/63538-ukrainskoe-tvorchestvo-vsegda-prekrasno.html