Войти

Представників Фонду держмайна вигнали з Трипільскої ТЕС

Представників Фонду держмайна вигнали з Трипільскої ТЕС

Працівники Трипільскоі ТЕС, що належить до ПАТ «Центренерго» організували страйк та вигнали з підприємства представників Фонду державного майна України, які намагалися поставити свого директора на підприємство, пише Телеграф

«На підприємство приїхали представники ФДМУ, зокрема Андрій Чуркін, якого називать наступним директором Центренерго. Вони хотіли поставити якогось чергового фунта на станцію, але робітники організовано з криками «Ганьба» вигнали їх з території станції. На станції безлад, її не підготували до зими, Фонд держмайна, який керує Центренерго, просто провалив все, а тут якогось чергового привезли. Ганьба», - каже представник підприємства.

Працівники Трипільскої ТЕС готують звернення до Президента України щодо свавілля корупціонерів, які засіли у Фонді та переслідують свої шкурні інтереси.

Трипільська ТЕС належить Центренерго, яка вже потрапляла до низки гусних скандалів, зокрема через провал підготовки до зими. В ЗМІ кажуть , що через недбальство керівництва компанії, українці можуть опинитися без світла, навіть без обстрілів рашистів.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Представників Фонду держмайна вигнали з
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/61390-a-eto-horomy-pashi.html