Войти

Адвокати Костянтина Жеваго спростовують інформацію про накладення на нього санкцій

Адвокати Костянтина Жеваго спростовують інформацію про накладення на нього санкцій

Юристи Жеваго повідомляють про повну відсутність будь-яких санкцій, накладених на їхнього клієнта в Україні. Опублікована раніше на офіційних сайтах Офісу Генпрокурора та СБУ інформація та визначення Жеваго «підсанкційним» не відповідає дійсності. Це підтверджується офіційними відповідями уповноважених органів - Офісом Президента України (ОП) та РНБО.

«Згадані вище органи не підтвердили інформацію про застосування санкцій до Костянтина Жеваго. Повідомили, що інформація про осіб, до яких застосовані спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи, опублікована на офіційних сайтах ВРУ, ОП та РНБО. Нами перевірені зазначені офіційні джерела. Жодної згадки про застосування санкцій до К. Жеваго вони не містять», - повідомила Наталія Пушина, адвокатка Костянтина Жеваго.

Безпідставне визначення Костянтина Жеваго «підсанкційним» Офісом Генпрокурора та СБУ викликало значний резонанс і масове розповсюдження неперевіреної неправдивої інформації в ЗМІ.

«Ми можемо лише здогадуватись чи опублікована інформація навмисно мала на меті дискредитувати нашого клієнта, чи це була випадковість. Незалежно від причин, допущення неперевіреної інформації в публічне поле може призводити до серйозних наслідків, зокрема до порушення основних прав людини, що і сталося з Костянтином Жеваго», - додали представники Жеваго.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/60785-glava-fraktsii-sluga-naroda-david.html