Войти

Адвокати Костянтина Жеваго спростовують інформацію про накладення на нього санкцій — ЗМІ

Адвокати Костянтина Жеваго спростовують інформацію про накладення на нього санкцій — ЗМІ

Юристи, що представляють інтереси Костянтина Жеваго, повідомляють про повну відсутність будь-яких санкцій, накладених на їхнього клієнта в Україні. Опублікована раніше на офіційних сайтах Офісу Генерального прокурора України та Служби безпеки України інформація та визначення К.Жеваго “підсанкційним” не відповідає дійсності. Це підтверджується офіційними відповідями уповноважених органів - Офісом Президента України (ОП) та Радою національної безпеки і оборони України (РНБО).

Безпідставне визначення Костянтина Жеваго “підсанкційним” Офісом Генпрокурора України та СБУ викликало значний резонанс і масове розповсюдження неперевіреної неправдивої інформації в ЗМІ. “Нами були направлені офіційні листи до Офісу Генпрокурора та СБУ з вимогою спростувати недостовірну інформацію. Ми закликаємо засоби масової інформації та громадськість перевіряти та переконатись в достовірності інформації перед її публікацією. Некоректне поширення недостовірних даних завдає шкоди репутації К. Жеваго та може спричинити негативні наслідки для його особистого та професійного життя, а також недоречні реакції з боку суспільства“, - додала Наталія Пушина.

Адвокати К.Жеваго здивовані та занепокоєні щодо того, яким чином державні органи допустили публікацію неперевіреної інформації. Це може мати різні наслідки і впливати на різні сфери життя людей та суспільства в цілому.

Зі свого боку в пресслужбі Костянтина Жеваго підкреслюють, що дотримуються принципів правдивості та об'єктивності в роботі із засобами масової інформації, і закликають всіх зацікавлених сторін звертатись безпосередньо до пресслужби для отримання достовірної інформації про будь-які події чи ситуації, які можуть стосуватись К.Жеваго.

Україна Online | Підписатись
Адвокати Костянтина Жеваго спростовують інформацію
Адвокати Костянтина Жеваго спростовують інформацію
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/60784-david-arahamija-zajaviv-scho-initsiju.html