Войти

Лише 3,2% вболівальників вважають ситуацію в українському футболі повністю сприятливою, 59,2% не хочуть бачити Павелка далі очільником Української асоціації футболу - результати соціологічного опитува

Лише 3,2% вболівальників вважають ситуацію в українському футболі повністю сприятливою, 59,2% не хочуть бачити Павелка далі очільником Української асоціації футболу - результати соціологічного опитування Градус

За результатами дослідження, переважна більшість поціновувачів УПЛ назвали ситуацію в українському футболі як несприятливу – так її охарактеризувало 57,4% всіх респондентів. Повністю сприятливою її назвали лише 3,2%, повністю несприятливою - 17,2%.

54,7% не погодилися із твердженням, що Андрій Павелко є компетентним президентом УАФ. У його компетентності впевнені 36,9%, 8,4% було важко відповісти на це запитання. Також 57,4% вважають, що з Павелком на посаді президента УАФ ситуація в українському футболі тільки погіршиться.

Респонденти одностайно висловилися, що не хочуть бачити Андрія Павелка у майбутньому президентом УАФ - 59,2% відповіли «ні», з них переважна більшість чоловіків - 67,7%.

Якщо говорити про те, з чим асоціюється у глядачів УПЛ Павелко, то насамперед це факти корупції в УАФ – це відмітила половина (50,5%) респондентів. І тільки 12,8% зазначили, що він сприяв розвитку спорту в Україні.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Лише 3,2% вболівальників вважають ситуацію
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/50795-zaluzhnyj-ne-dal-vzorvat-mosty.html