Войти

Свавілля в Українській асоціації футболу триває

Свавілля в Українській асоціації футболу триває. Спочатку стало відомо, що РНБО позбавила заступника президента УАФ Андрія Павелка Алана Плієва, який має активний і чинний російський паспорт, українського громадянства! Йому дали 10 днів, щоби покинути територію України. Але разом із тим друг і соратник Андрія Павелка і далі працюватиме в УАФ (!!!), але на громадських засадах, про що сам Плієв повідомив на Facebook.

Далі – більше. Застава у майже 20 млн грн за самого Павелка та генсека УАФ Запісоцького у справі щодо відмивання коштів УАФ через арабський оффшор була внесена із грубим порушенням. Заставу внесла ГО “УАФ Маркетинг”. Слідство зацікавило, у який спосіб це було зроблено. Як результат – відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати і перевищення службових повноважень. Матеріали уже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Чому - бо виконавчий директор ГО Роман Волинець не міг сам ухвалити рішення про сплату застави. Це могла зробити тільки президія УАФ, до якої входять Павелко, Запісоцький і фіндиректорка УАФ Сагайдак. Усі троє проходять у кількох кримінальних справах і тому суд їм заборонив спілкуватися між собою. Але вони таки зібрали президію (!) і проголосували за внесення 20 млн грн застави за себе ж. Це визнала під час чергового судового засідання Сагайдак. Зазначивши, що президія була, протокол вона підписала, але він є дорадчий і не обовʼязковий до виконання. Тепер потрапити у СІЗО може ще й Волинець.

Украина Online | Подписаться
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/27336-nemetskaja-razvedka-obespokoena-vysokimi-poterjami.html