Войти

Футбольну справу глави УАФ Павелко передають до Львова — ЗМІ

Футбольну справу глави УАФ Павелко передають до Львова — ЗМІ

Тепер у Львові Шевченківський суд має розглянути клопотання про обрання голові Української асоціації футболу запобіжного заходу.

Як повідомляють ЗМІ, це пов'язано з тим, що столичні суди відмовилися безальтернативно заарештовувати Павелка та генсека УАФ Юрія Записоцького, пославшись на відсутність для цього підстав. Відмовилися братися за цю каламутну тему й у кількох інших областях.

Насправді – ця історія з будівництвом заводу з виробництва штучної футбольної трави – навіть сьогодні немає встановлених експертизою «завданих збитків». Навпаки, як пояснювали юристи, в ньому є документи, що підтверджують платіж на користь арбітра Колліни. Також є рішення НАБУ/САП щодо відсутності вини глави УАФ.
До того ж, два місяці тому Павелка було обрано до УЄФА, який отримав таким чином довіру і підтримку на міжнародному рівні.

Та спонсори «справи проти Павелка», до яких відносять соратників з ОПЗЖ, тепер думають, що зможуть умовити львівських судів на співпрацю?

Можна по-різному ставитися до Павелка, але через передачу справи до Львова, ставить під сумнів факт замовленого характеру на нього тиску не доводиться.

Спостерігаємо.

Україна Online | Підписатись
Футбольну справу глави УАФ Павелко
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/50789-remontna-kampanija-na-atomnih.html