Войти

Друзі, сьогодні в інформпросторі, нарешті, підняли болісну для багатьох тему, а точніше неосяжне нахабство українських дрібних валютників

Друзі, сьогодні в інформпросторі, нарешті, підняли болісну для багатьох тему, а точніше неосяжне нахабство українських дрібних валютників. Вони й у мирний час віддавали перевагу купюрам виключно з-під преса, але сьогодні перевершили себе

У той час, коли люди тікають із зони бойових дій, маючи при собі одну сумку і трохи іноземної валюти, працівники обмінників відмовляються купувати купюри за їхню повну вартість, якщо вони не виглядають як новенькі. Людям пропонують купити у них валюту за заниженою вартістю, а потім ці купюри несподівано з'являються у інших клієнтів. Таким чином валютники заробляють на нас з вами гроші і ця поведінка, по-хорошому, називається мародерством.

Але сьогодні про це заговорили. З офіційних осіб тему проблем із валютниками порушив нардеп Данило Гетьманцев. Він пообіцяв, що потертості, згини та невеликі крапки на купюрах тепер дорого коштуватимуть не потенційним клієнтам валютників, а самим валютникам. Ціну, яку заплатять «бізнесмени», вже вираховують в НБУ.

У свою чергу ми переконливо просимо вас – не грайте по правилах валютників. Якщо співробітник обмінника не хоче міняти купюру не того року, з невеликими плямами чи згинами – викликайте поліцію чи передавайте інформацію про обмінники в регіональні відділення НБУ (на сайті Банку є контактна інформація).

На фото ви бачите купюри, які мають міняти в обмінниках валют. Боріться за свої права.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Друзі, сьогодні в інформпросторі, нарешті,
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/49551-do-i-posle-novye-sputnikovye.html