Войти

Зеленський звернувся до учасників саміту коаліції (Core Group) зі створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України:

Зеленський звернувся до учасників саміту коаліції (Core Group) зі створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України:
 
Маємо довести, що агресор помилявся в усьому! Не лише у своїх військових розрахунках, не лише у тому, як він оцінював наше лідерство, наші державні та економічні системи. Але і у тому, як він оцінював наше ставлення до справедливості.
 
Наші цінності для нас – справжні. І ми будемо їх захищати! А отже, ми зробимо все можливе, щоб головний винуватець цієї агресії та всі його спільники були притягнуті до відповідальності за все скоєне ними – без виключення!
 
Дякую кожному і кожній, хто наближає початок роботи спецтрибуналу щодо злочину агресії Росії проти України!

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Зеленський звернувся до учасників саміту коаліції (Core Group) зі створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України: Зеленський звернувся до учасників саміту коаліції (Core Group) зі створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України: Зеленський звернувся до учасників саміту коаліції (Core Group) зі створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України:
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/44251-vizit-liderov-armenii-kazahstana-belarusi.html