Войти

⚡️⚡️⚡️ Виконувач обов‘язків гендиректора ЗАЕС Дмитро Вербицький та головний інженер станції Ігор Мурашов закликають запорізьку атомну «родину» не співпрацювати з окупантами

⚡️⚡️⚡️ Виконувач обов‘язків гендиректора ЗАЕС Дмитро Вербицький та головний інженер станції Ігор Мурашов закликають запорізьку атомну «родину» не співпрацювати з окупантами.

Шановні друзі, колеги!

Ми багато років працюємо з вами пліч-о-пліч на благо України. Заради добробуту всіх українців, в будинки яких несемо світло і тепло. Ми пройшли чимало випробувань і щоразу гідно їх долали, досягаючи дедалі більших висот. Запорізька АЕС працює як ядерний об'єкт понад 30 років, і ніколи її персонал не підводив ні країну, ні власні родини. Жодного разу ми не поставили під загрозу ні саму станцію, ні ядерну та радіаційну безпеку України й усієї Європи.

Всі ми були певні, що так буде завжди. І навіть уявити не могли, що на нашу долю випадуть війна, життя в окупації, тиск і погрози просто на робочих місцях й страх за своїх рідних та близьких. Відтоді ж як озброєні до зубів російські війська штурмом взяли Енергодар і ЗАЕС, це стало трагічними реаліями…

Наша команда – справжня родина атомників – уже дев’ять місяців поспіль незламно стоїть на варті ядерної та радіаційної безпеки не тільки України, а й усього континенту. І як би складно не було зараз, це те, чим завжди, до останнього подиху пишатимемося ми самі, пишатимуться наші діти, рідні, Україна, весь світ. Натомість ті, хто зрадив батьківщину, місто, станцію, так само на решту життя покрили незмивною ганьбою себе та свої родини. І заради чого? Щоб допомогти окупантам множити військові злочини проти українського народу, та й просто здорового глузду?

Друзі, не дайте втягнути себе у посібництво ворогу, бо російські окупанти на нашій землі та нашій станції щодня коять злочини проти людства та людяності. Ворог все одно віддасть ЗАЕС її законному власнику – українському Енергоатому. І забереться, а точніше – його виженуть, з Енергодару. А нам всім тут жити і працювати.

«Щасливе життя з росією» можливе лише «на росії» – ви точно готові залишити рідний край назавжди? Або сісти за грати. Бо лише ці два шляхи матимуть ті, хто, як юрій чернічук, зрадить батьківщину, перейшовши у фейкову АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС».

Не піддавайтеся закликам зрадників та не ставайте в один ряд з ними. російська пропагандистська машина висмокче вас та виплюне. Чи відправить на фронт. Воювати з нами, з Україною… І з почесних сьогодні атомників ви перетворитесь на гидких ядерних терористів. Та залишатиметеся ними до кінця життя…

Ми з вами спільно рятували станцію після ворожих російських обстрілів і повертали її до роботи в енергосистемі, всі разом день за днем мужньо протистояли ворожій навалі, продовжуючи дбати про атомну безпеку. Маємо виконувати цю шляхетну місію до самої перемоги. Вона вже не за горами! І значною мірою залежить саме від нас!

💙💛 Тримаймося! ЗАЕС – це Україна!

#НовиниКомпанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚡️⚡️⚡️ Виконувач обов‘язків гендиректора ЗАЕС
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/19863-sogodni-kolaborant-ta-zradnik.html