Войти

Суд на Кіпрі заборонив кредитору Argentem Creek Partners (ACP) привласнювати та продавати зерновий термінал в Одеському порту, що належить компанії GNT Group

Суд на Кіпрі заборонив кредитору Argentem Creek Partners (ACP) привласнювати та продавати зерновий термінал в Одеському порту, що належить компанії GNT Group.

У січні GNT Group заявила що кредитори намагаються знецінити український бізнес для непрозорого перепродажу активів компанії. За її інформацією, група була готова погасити борг перед ACP, але іноземний кредитор прийняв рішення на примусове стягнення з елементами рейдерського захоплення компанії. Представники кредитора, що діяли за довіреністю з підозрілою метою змінили юридичні адреси управляючих компаній GNT Group з Одеси на Львів. І тепер намагаються вирішувати спори у львівських судах.

А вже 6 лютого ACP заявив що буде банкротити Олімпекс Купе Інтернейшнл (входить в GNT Group, керує роботою зернового терміналу). Дії ACP загрожують роботі «зернового коридору». Наразі відвантаження зернових в Одеському порту йде під контролем фахівців GNT Group – ACP не здійснює цю діяльність.

Детальніше в релізі компанії
https://www.rbc.ua/rus/news/sud-zaboroniv-kreditoru-argentem-creek-partners-1675948856.htmlс

🇺🇦 Украина Сейчас
Суд на Кіпрі заборонив кредитору
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/31184-potreblenie-lektronergii-postepenno-rastet-po.html