Войти

Американський хедж-фонд Argentem Creek Partners та компанію Innovatus Capital Partners звинуватили у рейдерських діях по захопленню зернового терміналу в Одеському морському торговельному порту

Американський хедж-фонд Argentem Creek Partners та компанію Innovatus Capital Partners звинуватили у рейдерських діях по захопленню зернового терміналу в Одеському морському торговельному порту.

В їх діях присутні ознаки недобросовісного (рейдерського) захоплення стивідорного бізнесу GNT Group щоб знецінити його з наступним непрозорим перепродажем активів зацікавленій третій стороні.

Як заявили в компанії GNT Group, нинішні кроки вказаних кредиторів були не обов’язковими для вирішення питання щодо повернення боргу.

За шість місяців дії «зернового коридору» через свої термінали GNT Group відвантажила біля 1,5 млн т агропродукції, що складає 8,5% від загального об’єму в 17,5 млн т. Високі показники комерційної діяльності і спровокували Argentem Creek Partners на недружні дії.
Спроби Argentem Creek Partners заблокувати операційну роботу українського зернового терміналу можуть призвести до перебоїв із відвантаженням збіжжя в рамках роботи критично важливого для України та світу «зернового коридору».

Наразі операційна діяльність терміналу в Одеському знаходиться під контролем GNT Group, всі контракти виконуються. Для недопущення блокування своєї роботи компанія оскаржує в судах незаконні рішення реєстраторів, українських та іноземних судів, які ініційовані кредиторами.

https://interfax.com.ua/news/press-release/885085.html">https://interfax.com.ua/news/press-release/885085.html

🇺🇦 Украина Сейчас
Американський хедж-фонд Argentem Creek Partners
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/27020-arestovich-popal-v-bazu-mirotvortsa.html