Войти

Координаційний центр з безкоштовної доставки гуманітарної допомоги компанії «Тедіс Україна» доставив зі Львову до Херсону бронежилети на замовлення Львівського оборонного кластера

Координаційний центр з безкоштовної доставки гуманітарної допомоги компанії «Тедіс Україна» доставив зі Львову до Херсону бронежилети на замовлення Львівського оборонного кластера.

Тепер херсонські комунальники зможуть бути захищеними під час виконання робіт з відновлення критичної інфраструктури.
Координаційний центр «Допомагаємо. Перемагаємо», створений в березні минулого року, виконав 150 заявок і перевіз близько 215 тон вантажу від благодійних фондів та волонтерських організацій. Це продукти харчування (в тому числі дитячі), засоби гігієни, побутова хімія, одяг, медикаменти. Серед замовників логістичних послуг з безкоштовної доставки гуманітарної допомоги такі благодійні фонди як «Карітас України», «Let’s help» «Твоя опора», «Starenki», «Польова кухня Б-50», Stay Safe UA і «Зростай в родині».

Географія доставок охопила такі області як Київська, Чернігівська, Львівська, Тернопільська, Сумська, Харківська, Черновецька, Вінницька, Житомирська та Полтавська, а також міста: Запоріжжя, Полтава, Вінниця, Дніпро та Хмельницький.

🇺🇦 Украина Сейчас
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/29192-sbu-razoblachila-masshtabnye-shemy-prisvoenija.html