Войти

⚡️ Президент Енергоатома провів робочу нараду на Хмельницькій АЕС

⚡️ Президент Енергоатома провів робочу нараду на Хмельницькій АЕС

Сьогодні, 16 вересня 2022 року, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін під час візиту на Хмельницьку АЕС провів нараду з актуальних питань роботи Компанії та ХАЕС. У нараді також взяли участь голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій та народна депутатка України Олена Копанчук.

Обговорили питання роботи Енергоатома у воєнний час, зокрема й підготовку до осінньо-зимового періоду, захист атомної станції в умовах військової агресії та інші нагальні завдання функціонування ХАЕС.

Ще однією важливою темою було підведення підсумків загальностанційного протиаварійного тренування (проходила 14 вересня) за умовним сценарієм комунальної аварії, яка сталась внаслідок військових дій країни-агресора.

Крім того, під час наради йшлося про хід виконання Енергоатомом робіт з відновлення високовольтної лінії передачі ХАЕС – Жешув. Наразі відповідальні підрозділи Компанії активно займаються ремонтними роботами, що належать до сфери компетенції Енергоатома та проводяться на відкрито-розподільчому пристрої Хмельницької АЕС. Завершити ці роботи планують протягом найближчих трьох місяців. Після виконання всіх робіт з відновлення цієї лінії також іншими учасниками проєкту – НЕК «Укренерго» та польською стороною – Україна зможе додатково постачати до країн Європи до 1000 МВт-год електроенергії.

Наприкінці наради очільник Енергоатома нагородив низку працівників Хмельницької АЕС відомчими відзнаками.

Також Петро Котін і Сергій Гамалій зустрілися з оперативним персоналом ХАЕС та відповіли на поставлені запитання.

#НовиниКомпанії #ХАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚡️ Президент Енергоатома провів робочу
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/7175-zaluzhnyj-poluchil-pohvalu-dazhe-ot.html