Войти

«Razom з AMIC»: Мережа АЗС АМІК Україна та благодійний фонд «Razom for Ukraine» об’єднали зусилля для доставки гуманітарних вантажів ЗСУ

«Razom з AMIC»: Мережа АЗС АМІК Україна та благодійний фонд «Razom for Ukraine» об’єднали зусилля для доставки гуманітарних вантажів ЗСУ.

Австрійська мережа АЗС АМІС Energy передала 20 тис літрів пального благодійному фонду «Razom». Водії фонду доставляють засоби тактичної медицини та зв’язку українським захисникам і захисницям, а також гуманітарні вантажі у прифронтові населені пункти.

AMIC Energy передала 20 паливних карток на 20 тис літрів пального. Завдяки карткам, водії Razom максимально оперативно доставлятимуть гуманітарні вантажі та необхідне обладнання у найгарячіші (або до найпотребуючих) місць нашої країни.

В листопаді 2022 АМІК Україна та Razom підписали меморандум про співпрацю і партнерство. Це стало початком спільного благодійного проєкту «Razom з AMIC».

«Для нас проєкт «Razom з AMIC» - важливе і логічне продовження підтримки AMIC Energy України у боротьбі проти агресора. Як і наші друзі з RAZOM, ми безапеляційно віримо в Перемогу України у 2023 році і продовжимо нашу співпрацю з підтримки ЗСУ», - прокоментував генеральний директор АМІК Україна Аудрис Стропус.

🇺🇦 Украина Сейчас
«Razom з AMIC»: Мережа АЗС
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/24966-geroj-azovstali-oplativ-pobratimu-protezuvannja.html